Omschrijving:

 

De Jachtkamer is een deel van de jachtopzienerswoning op het voormalige landgoed Duin en Kruidberg gelegen in het prachtige “Nationaal Park Zuid Kennemerland”. Op de begane grond bevindt zich de woonkamer met een uitstekende bedbank voor 2 personen. Op de vide zijn slaapplaatsen voor 4 personenen. In de hal zijn klerenkasten inclusief een kluisje. Verder een douche en toilet. Eveneens, koelkast, koffiezetapparaat, waterkoker en een draadloze Internetaansluiting. (Wifi) Liefhebbers kunnen gratis gebruik maken van een dames- en een herenfiets.

Deze zeer landelijke ligging van ons huis geeft U de mogelijkheid om te ontspannen in bos, duin en op het strand. Het strand ligt op 3km afstand en is lopend, fietsend of per paard bereikbaar. De hoefslag ligt naast de deur.
Tevens is Amsterdam binnen 20 minuten te bereiken per trein die op ca. 700m. van ons huis vertrekt.
De centrale ligging in de Randstad biedt veel mogelijkheden: diverse musea, recreatiegebied "Spaarnwoude" met een van de grootste Golfterreinen van Nederland, de Beverwijkse Bazaar, de mooie oude binnenstad van Haarlem etc.
Diverse restaurants in de nabijheid zorgen ervoor dat U niets te kort komt.
U kunt zelf culinair dineren op “ons” landgoed bij de “Vrienden van Jacob” of in de Brasserie "DenK" een bescheidenere maaltijd nuttigen. En dat allemaal op loopafstand op het prachtige“Landgoed Duin en Kruidberg”.


En s' morgens staat er bij ons een gezond ontbijt op U te wachten.

Welkom in de Jachtkamer!
Jeanne & Rainer Kleinsteuber

 

Hotel, Restaurant, Brasserie “Duin en Kruidberg” in de winter.

www.duin-kruidberg.nl

 

Home